Alla har olika syn på om man ska fira alla hjärtans dag eller inte. För Hayden Godfrey i Utah var det ingen tvekan om att alla tjejer på skolan skulle få en blomma. Allt för att man ska känna att man inte är utan någon Valentin. Flickvännen är inte avundsjuk. 

799318-red-rosesAtt få presenter är något fantastiskt, speciellt om det sker med omtanke. Vi har tidigare skrivit och berättat att man kan ge bort en Ferrari i present, om det är vad som önskas. Men, kanske lika vackert är det att få en blomma på alla hjärnas dag. Det är något som en kille i Utah, Hayden Godfrey, tagit fasta på och istället för att bara ge blommor till sin utvalda så har han valt att ge till hela skolan skriver Aftonbladet.

Alla ska ha en bra alla hjärtans

Motiveringen som Hayden har är att han vill att alla ska ha en bra alla hjärtans dag och att ingen tjej ska känna sig utanför. Vidare i artikeln går det att läsa följande:

För att ha råd med alla blommor har Godfrey jobbat på tre olika jobb. Beställningen av blommor var så stor att han fick göra beställningen tre veckor i förväg. Med hjälp av sina klasskamrater delade han sedan ut blommorna under skolans sista timme på fredagen.

Kanske går det att lära sig något om denna gest: att vi människor ska bli lite mer ödmjuka då man får tillbaka så otroligt mycket och att detta skapar ringar på vattnet.