Låna

Med största sannolikhet har du, precis som större delen av alla andra svenskar, ett bolån som håller på i all evighet. Du kanske även har andra lån, såsom studielån och annat som gör att allt är en enda sörja. Därför har man nu börjar diskutera om det inte borde finnas några lagar i hur man ska få ta lån och i hur amorteringarna ska drivas. I takt med att lånen blir längre och dyrare så gör det också att låntagaren får problem i form av ökade räntor och så vidare. Riskerna är alltför höga och kan komma att komma vederbörande dyrt.

Bolånetagare ska få bättre information angående deras nyköpta lägenhet eller villa. För många är flytten ett sätt att antingen får något större, för att man kanske har en bättre möjlighet, eller så är det för att man vill ha något mindre, eller fram för allt billigare. Då kan det komma som en chock när bolånet kanske rentav är högre och värre i proportion till det förra. Du kan alltid jämföra bolån här. Mitt bolån är en utav de bästa räknesidorna för att kolla upp ditt bolån.

Välj ditt lån

På MittBolån.se kan du räkna ut ditt lån för flera olika instanser. Verktyget kan räkna ut både hur du ska omförhandla ditt lån, men också visa på en bra profil för dig som ska köpa en bostad. Även för dig som har svårt att få lån så kan MittBolån.se vara ett utmärkt val. Lån ska inte vara till endast för det som har pengar. En paradox som också många frågar sig. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan om lån så kommer en handläggare att kontakta dig på ett eller annat sätt. Därefter skickar man ansökan till bankerna som verkar vara intressanta, banken lägger sedan upp en plan där du kan välja vilken som passar just dig bäst.