Att ge bort en present till någon man tycker om kan skilja sig beroende på hur tjock plånbok en har. Googlechefen gav bort en bil för 20 miljoner kronor till sin fru – hon blev glad. Men är det prislappen som räknas?

presentNär det kommer till presenter så är det förstå och främst tanken som räknas. Att ha en eftertanke med presenten väger alla gånger tyngre än en dyr present – det går inte att komma ifrån. Exempelvis kan ett namnsmycken i silver och guld från familjesmycken.se ge en så otroligt större glädje och känsla än, låt säga en dyr bil. När det kommer till dyra presenter så var det just en bil som Googlechefen, Benjamin Sloss, köpte till sin fru skriver gp.se och som gick loss på över 20 miljoner kronor. Och vem som helst kan inte köpa den bilen utan det är Ferrari som väljer ut köaprna.

LaFerrari i race-utförande

När det kommer till bilar så finns det många snabba att välja mellan. Men vill man ha en bil som sticker ut så finns det en handfull att välja mellan. Är man otroligt rik så är det bara att välja och vraka, och då föll valet på en Ferrari FXX K, LaFerrari som verkligen väcker uppseende när den rullar fram på gatorna. En kan först tro att det var en mycket självisk present då många vet att Benjamin är en otrolig bilnörd. Men, faktum är att hans fru Christine är en lika stor sådan och det dröjde inte länge innan hon tog ut den på en jungfrufärd.Färden gick runt Fiorano-banan och hennes bantid blev 1 minut och 20 sekunder – endast 6 sekunder ifrån banans rekord.

Oavsett om man handlar en dyr present eller en mindre dyr present så är det inte presentens värde i pengar som har betydelse, eller den största betydelsen, utan det är att man ger bort något man tror att den andra personen kommer att uppskatta.